SZÜLŐ-TÖLTŐ WORKSHOP

AEROBIK
AEROBIK

Szülő-töltő

Úgy érzed, összecsapnak a fejed fölött a hullámok?
Nemhogy nincs énidőd, de már azt sem tudod, mi az? Beszippant a gyereknevelés és a család? Lassan elveszíted önmagad? Annyira kivagy, hogy már azt sem tudod ki vagy?
Ne hagyd, hogy így legyen! Csatlakozz hozzánk támogató workshopunkon, amit kimondottan ADHD, aspi, auti, PDA, SPD, illetve bármilyen egyéb zavarral élő gyerekek szüleinek találtunk ki, mivel érintett szülőként pontosan tudjuk, miben vagy benne nap mint nap.
Részletes program:
9:30-10:45 jóga, végén egy rövidebb relaxációval.
Segít „lehangolódni” a családról, ráhangolódni saját magadra. Kicsit lazító, kicsit energetizáló, kicsit stresszoldó, kicsit idegrendszer harmonizáló. Kicsit kezdő, kicsit haladó, mindenki fogja tudni követni.
11:00-12:00 beszélgetés kötetlenül, de keretek között.
A keret pedig a következő: Az elsődleges cél itt most az, hogy legalább erre a rövid időre órára visszataláljunk önmagunkhoz. A korábbi tapasztalatok szerint ez a magunkfajtának rendkívül nehezen megy, állandóan alattomosan felszínre tör a „gyerek” téma. Na ezt most nem hagyjuk. Ez a három óra kivételesen RÓLAD szól nem az iskoláról, nem az óvodáról, nem a fejlesztésekről, nem az otthoni kuplerájról meg a teli szennyestartóról. A fő témánk ez lesz: hol vagyok ebben ÉN, hogy hat ez RÁM? Bármilyen téma jöhet, de a fő kérdés mindenhol ez lesz.
Figyelünk arra, hogy mindenkire jusson idő, mindenki, elmondhassa a nyűgjét, szidalmazhassa a rendszert, vagy akit akar, – kivéve a jelenlévőket. Esetleg ülhet csöndben és hallgathatja a ventillálókat. Kimondottan kis létszámot tervezünk pontosan ezért.
Pogi, süti, kávé megint lesz, alkohol sajnos nem.
Cél, hogy mindenki jobban érezze magát távozáskor mint érkezéskor.
Ez az eddigi alkalmakon sikerült, úgyhogy nagy reményekkel indulunk neki a következőnek is!
ÚJDONSÁG!! Nincs, aki vigyázzon a gyerekre, amíg te a workshopon vagy? Semmi gond, megoldjuk! Hozd el, és amíg te töltődsz, fejlesztő pedagógusok foglalkoznak velük kis csoportban! Kérlek, akkor hozd el gyermekedet, ha tud nélküled, új környezetben, kis csoportban működni. Előzetes bejelentkezés szükséges!

ÁRAINK